

Laks
Lakseporsjoner naturell 400g,
uten skinn og bein
Tilberedning
Varm ovnen til 200 °C. Fjern plasten, plasser formen midt i ovnen og la den stå i cirka 15 minutter.
Gode oppskrifter og tips finner du på leroy.no
Porsjoner
400 g
INGREDIENSER
Laks (Salmo salar). Oppdrettet i Norge.
Pakket i modifisert atmosfære. Plast kan rengjøres og kildesorteres, og aluminiumsformen kan gjenvinnes sammen med glass og metall.
OPPBEVARING / HOLDBARHET
Kjølevare, oppbevares ved 0–4 °C.
Holdbarhet i kjøleskap (maks 4°C): se påført dato.
Åpnet forpakning oppbevares i kjøleskap og tilberedes innen ett døgn.
Viktig
Vi gjør vårt beste for å sikre at dette er et beinfritt produkt, men i noen tilfeller kan små bein forekomme.
Næringsinnhold | Pr. 100 g |
---|---|
Energi | 985 kJ (235 kcal) |
Fett | 17,4 g |
- Mettet fett | 2,3 g |
Karbohydrater | 0,0 g |
- Sukkerarter | 0,0 g |
Protein | 19,5 g |
Salt | 0,08 g |
* av referanseverdi veiledende daglig inntak | |
Pr. 100 g laks Omega-3 fettsyrer EPA 490 mg og DHA 676 mg. |
Andre Gladlaks
