Laks

Lakseporsjoner naturell 400g,
uten skinn og bein

Tilberedning

Varm ovnen til 200 °C. Fjern plasten, plasser formen midt i ovnen og la den stå i cirka 15 minutter.

Gode oppskrifter og tips finner du på leroy.no

Porsjoner

400 g

INGREDIENSER

Laks (Salmo salar). Oppdrettet i Norge.

Pakket i modifisert atmosfære. Plast kan rengjøres og kildesorteres, og aluminiumsformen kan gjenvinnes sammen med glass og metall.

OPPBEVARING / HOLDBARHET

Kjølevare, oppbevares ved 0–4 °C.

Holdbarhet i kjøleskap (maks 4°C): se påført dato.

Åpnet forpakning oppbevares i kjøleskap og tilberedes innen ett døgn.

Viktig

Vi gjør vårt beste for å sikre at dette er et beinfritt produkt, men i noen tilfeller kan små bein forekomme.

Næringsinnhold Pr. 100 g
Energi 985 kJ (235 kcal)
Fett 17,4 g
- Mettet fett 2,3 g
Karbohydrater 0,0 g
- Sukkerarter 0,0 g
Protein 19,5 g
Salt 0,08 g
* av referanseverdi veiledende daglig inntak
Pr. 100 g laks Omega-3 fettsyrer EPA 490 mg og DHA 676 mg.

Andre Gladlaks