Laks

Lakseporsjoner naturell,
uten skinn og bein

Tilberedning

Varm ovnen til 200 °C. Fjern plasten, plasser formen midt i ovnen og la den stå i 15–20 minutter.

Gode oppskrifter og tips finner du på leroy.no

Porsjoner

250 g, 375 g og 500 g.

INGREDIENSER

Laks (Salmo salar).

Oppdrettet i Norge. Pakket i modifisert atmosfære.

OPPBEVARING / HOLDBARHET

Kjølevare, oppbevares ved 0–4 °C. ­

Holdbarhet i ­kjøleskap (maks 4 °C): Se påført dato.

Åpnet forpakning ­oppbevares i kjøleskap og ­tilberedes innen ett døgn.

Viktig

Vi gjør vårt beste for å sikre at dette er et beinfritt produkt, men i noen tilfeller kan små bein forekomme.

Næringsinnhold Pr. 100 g
Energi 985 kJ (235 kcal)
Fett 17,4 g
- Mettet fett 2,3 g
- Enumettet fett 8,6 g
- Flerumettet fett 5,2 g
Karbohydrater 0 g
- Sukkerarter 0 g
Protein 19,5 g
Salt 0,08 g
Vitamin D 10 µg (200 %*)
* av referanseverdi veiledende daglig inntak
Pr. 100 g laks omega-3 fettsyrer EPA 500 mg og DHA 690 mg.

Andre Gladlaks