Laks

Lakseporsjoner kreolsk,
uten skinn og bein

Tilberedning

Varm ovnen til 200 °C. Fjern plasten, plasser formen midt i ovnen og la den stå i 15–20 minutter.

Gode oppskrifter og tips finner du på leroy.no

Porsjoner

500 g

INGREDIENSER

98 % laks (Salmo salar). Oppdrettet i Norge.

2 % kreolsk krydder: Salt, ­grønnsaker (løk, tomat), krydder (cayenne, hvitløk, jalapeño, paprika), krydderurt (timian), gjærekstrakt, surhetsregulerende middel (E330) og krydderekstrakt (paprika).

Pakket i modifisert atmosfære.

OPPBEVARING / HOLDBARHET

Kjølevare, oppbevares ved 0–4 °C.

Holdbarhet i kjøleskap (maks 4°C): se påført dato.

Åpnet forpakning oppbevares i kjøleskap og tilberedes innen ett døgn.

Viktig

Vi gjør vårt beste for å sikre at dette er et beinfritt produkt, men i noen tilfeller kan små bein forekomme.

Næringsinnhold Pr. 100 g
Energi 981 kJ (234 kcal)
Fett 17,1 g
- Mettet fett 2,3 g
- Enumettet fett 8,4 g
- Flerumettet fett 5,1 g
Karbohydrater 0,0 g
- Sukkerarter 0,0 g
Protein 19,3 g
Salt 0,9 g
Vitamin D 9,8 µg (196 %*)
* av referanseverdi veiledende daglig inntak
Pr. 100 g laks Omega-3 fettsyrer EPA 490 mg og DHA 676 mg.

Andre Gladlaks